Microkrediet van 20000 euro

Bent u ondernemer en denkt u erover om een microkrediet van 20000 euro aan te vragen? Lees hier de voordelen, de nadelen en de manier waarop.

De gevolgen van een microkrediet van 20000 euro

Voor de meeste mensen is 20000 euro een flink bedrag. U kunt er misschien geen huis mee kopen, maar wel de badkamer mee vervangen, de kapotte wasmachine mee reparen, een enorme vakantie van maken, enzovoorts. Kortom: van 20000 euro kunnen een heleboel dingen gedaan worden die voor gewone mensen vaak erg duur zijn. Wanneer u een microkrediet van 20000 euro wilt afsluiten voor uw bedrijf, bent u niet bezig met gewone dingen. U bent dan zelfs geen gewoon mens meer: u bent ondernemer. Ondernemers hebben Nederland groot gemaakt, dankzij ondernemers hebben we een Gouden Eeuw gekend en u zet die traditie voort. Daarmee verdient u wat respect. Toch is 20000 euro voor u waarschijnlijk ook een flink bedrag. De gevolgen van het afsluiten van een microkrediet van 20000 euro moet u daarom wel overzien. Kunt u het afbetalen? En hoe lang denkt u daarmee bezig te zijn? Is dit het waard? Zijn er andere manieren om aan geld te komen, hebt u bijvoorbeeld nog spaargeld? Allemaal vragen die u zichzelf kunt stellen voordat u kiest voor een microkrediet. Maar wanneer u kiest voor een microkrediet van 20000 euro, dan hopen we u met dit artikel alle benodigde informatie te geven.

Waar moet u zijn voor een microkrediet van 20000 euro?

Microkredieten (leningen speciaal bedoeld voor ondernemers) worden in Nederland geregeld door één instantie, de kredietverstrekker Qredits. Hier moet u dus zijn wanneer u een microkrediet wilt aanvragen. Qredits heeft vestigingen in verschillende steden in Nederland. Het hoofdkantoor zit in Almelo. Verder zijn er nog kantoren in Eindhoven, Amersfoort, Groningen, Rotterdam, Amsterdam, Sittard, Breda, Den Haag en Zwolle. Nederland is gelukkig niet zo groot, dus waarschijnlijk kunt u zonder verre reizen terecht bij een van deze vestigingen. Hier kunnen ze u verder helpen, alhoewel het handig is om voorbereid op pad te gaan. Het aanvragen van een microkrediet kan bovendien ook via internet! Op deze website vindt u verschillende artikelen over microkredieten aanvragen en over Qredits. Hier kunt u meer informatie vinden over hoe u zich kunt voorbereiden op het aanvragen van een microkrediet en over hoe Qredits werkt. Bent u opzoek naar specifieke informatie? Kijk dan op de website van Qredits (zeer gebruiksvriendelijk!) www.qredits.nl.

Wat hebt u hoe dan ook nodig voor een microkrediet van 20000 euro?

Alhoewel Qredits leningen verstrekt tot maar liefst 50000 euro, is dit niet gebruikelijk. Een gemiddeld microkrediet bestaat namelijk slechts uit 10000 euro. Om hier het dubbele van te krijgen zult u een bijzonder goede reden en vooral een goed ondernemersplan nodig hebben. Het ondernemersplan moet van alles bevatten. Denk aan: wat is uw plan? Hoe gaat u het uitvoeren? Hoe gaat u het bekostigen? Probeer ver vooruit te denken bij het schrijven van een ondernemersplan. Omdat dit onderdeel essentieel is maar veel mensen niet precies weten hoe het moet, kunt u een opzet voor een ondernemersplan downloaden op de website van Qredits.

Veel succes!