Voorbeelden van Qredits

Bent u ondernemer en bent u benieuwd naar voorbeelden van Qredits en hun werk, hun klanten en hun verschillende leningen? Lees er hier alles over.

Voorbeelden van Qredits en hun klanten

Als ondernemer weet u waarschijnlijk al wat Qredits is, maar voor de zekerheid staat hier toch nog gauw een omschrijving van hun diensten: Qredits is de enige verstrekker van microkredieten in Nederland, speciaal bedoeld voor ondernemers die bij traditionele banken geen lening krijgen. Dat wil echter niet zeggen dat Qredits is voor ‘arme mensen’. Een lening voor een onderneming is ongeveer zoals een hypotheek voor een huis: vrijwel iedereen heeft er een nodig. En niet iedereen krijgt er een. Vaak is dat terecht, soms niet. En om te voorkomen dat rasechte ondernemers met een goed idee en een uitstekend ondernemingsplan niet aan de slag kunnen, is er Qredits. Voorbeelden van Qredits en hun klanten zijn zeer divers. Van een geopende beautysalon tot een bakkerij, mannen of vrouwen, jong en oud, uit de WW of uit loondienst afkomstig, Qredits heeft het allemaal gezien. Inmiddels zijn er meer dan 3000 microkredieten verstrekt in Nederland, allemaal voorbeelden van Qredits en hun leningen. Over het algemeen zijn de ervaringen met Qredits positief. Voorbeelden van Qredits en hun klanten zijn te vinden op hun website (www.qredits.nl). Al deze voorbeelden zijn echter positief. Wel bestaan deze mensen echt, bleek na wat onderzoek op internet. Wie even rondneust op het internet komt ontevreden mensen tegen, maar dit is vrijwel altijd omdat Qredits hen geen lening heeft toegewezen. Of dat terecht is of niet valt zo niet te beoordelen, maar het staat vast dat er weinig mensen bekend zijn die na het afsluiten van een microkrediet ontevreden waren.

Voorbeelden van Qredits en de verschillende soorten leningen

Medewerkers van Qredits helpen u bij het bepalen van een voor u geschikte lening. Ieder bedrag tot maximaal 50000 euro kan geleend worden. Verder wordt er gekeken naar coaching. Zou u zelf graag een coach willen? Dan kunt u dat aangeven. Het schijnt voor te komen dat Qredits bepaalt dat u een coach nodig hebt en dat dit een voorwaarde voor de lening is. Een lening van 50000 euro is beperkt, maar biedt toch veel mogelijkheden. Neem dus zeker contact op met Qredits, ook als u twijfelt of ze u van dienst kunnen zijn. Van een gesprek wordt zelden iemand slechter.

Conclusie over de voorbeelden van Qredits wat betreft het klantenbestand en de soort leningen

Het begrip Qredits is wijdverspreid door Nederland. Overal in het land weten ondernemers deze dienst te vinden en de klanten van Qredits zijn zelf net zo divers als hun woonplaatsen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de lening. Zelfs een kleine lening wordt soms niet verstrekt door traditionele banken en in dat geval kan Qredits de oplossing voor u betekenen. Hetzelfde geldt voor iets grotere leningen, alhoewel het bedrag beperkt blijft tot maximaal 50000 euro. Het blijft tenslotte een microkrediet. Voor meer informatie over Qredits kunt zowel op hun eigen website als op deze kijken. Onze website is onafhankelijk en probeert zo veel mogelijk informatie op een centraal punt bijeen te brengen. Hoe dan ook succes met uw onderneming!