Microkrediet van Qredits

Bent u ondernemer en wilt u een microkrediet van Qredits aanvragen? Lees er hier alles over.

Wat is het microkrediet van Qredits?

Bij het woord microkrediet denken veel mensen aan ontwikkelingslanden waar arme mensen van een beetje geld een klein bedrijfje kunnen beginnen. Er zijn maar weinig mensen die de link leggen met Nederland. Ook hier zijn er ondernemers die te weinig kredietwaardig zijn voor een lening bij een traditionele bank, hoe klein die lening ook is. Om deze ondernemers een helpende hand te bieden en om zo te voorkomen dat zij stoppen met ondernemen, is er Qredits. Een microkrediet van Qredits is het enige microkrediet dat in Nederland bestaat. Gelukkig is Qredits dan ook een hele goede kredietverstrekker.

Microkrediet van Qredits, wat moet u ervoor doen?

Om een microkrediet van Qredits te krijgen hoeft u zich niet in rare bochten te wringen. U moet laten zien dat u een enthousiast ondernemer bent en dat u in staat bent tot het schrijven van een ondernemingsplan. Dat zijn de primaire dingen waar ze bij Qredits naar kijken. Natuurlijk bekijken ze ook uw BKR status, maar zelfs al heeft u wat schulden kunt u in principe nog steeds een microkrediet van Qredits krijgen. Alleen als u echt grote betalingsachterstanden hebt of diep in de schulden zit, wordt het wat lastiger. Dat is logisch, want Qredits zou niet willen dat u door hen nog dieper in de schulden kwam en de ene schuld met de andere ging afbetalen.

Wat zijn de mogelijkheden met een microkrediet van Qredits?

Wanneer u de stap hebt gezet en een microkrediet van Qredits aan gaat vragen, is het natuurlijk handig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Een microkrediet van Qredits is uitsluitend bedoeld om een onderneming mee op te zetten of uit te breiden. U kunt er dus geen Ipad van kopen. Verder zijn deze leningen beperkt tot maximaal 50.000 euro. Maak uw plannen dus niet te groot! Begin klein, maar goed en bouw uw bedrijf langzaam verder uit. Qredits is bedoeld om u op weg te helpen, niet om de hele weg voor u te plaveiden met geld, maar ook met schulden. Verder biedt Qredits nog een optie aan: u kunt zich laten coachen door de experts die er werken. Ongeveer 50% van de mensen die lenen bij Qredits kiest hiervoor en de ervaringen zijn zeer positief. Natuurlijk moet u wel tegen kritiek kunnen en het advies van een ander kunnen aannemen. Anders heeft het weinig zin gebruik te maken van deze optie. Wanneer het u ook maar enigszins trekt, is het verstandig om gebruik te maken van deze coaching. U zou toch niet willen dat u beginnersfouten maakte die helemaal niet nodig waren geweest? En bovendien, wat is er nou mooier dan het delen van kennis, iets leren van een ander? Zo kunt u er samen iets van maken!

Met microkredieten van Qredits kunt u dus alle kanten op. U wordt niet streng gecontroleerd op van alles en nog wat, het belangrijkste is dat u ze laat zien dat u het gaat maken. Dus aan de slag, en zorg dat u het ook echt maken gaat!

https://qredits.nl/